Didier Bunkens
me.jpg

ik

… houd van mijn gezin, van het leven en van genieten. Of het nu een korte wandeling is, een uitgebreid ontbijt of een reis naar bijvoorbeeld Zweden. Overal probeer ik te zoeken naar de échte momenten. Dit proberen mijn vrouw en ik ook aan onze kinderen Odil en Nore over te brengen door ons enthousiasme en engagement voor verschillende avonturen. Samen maken we regelmatig uitstapjes, reizen en genieten we van lekker eten en drinken. We hopen dit door te geven aan onze kinderen. Deze verbondenheid en het genieten van het leven zoek ik ook bij mijn klanten.

In mijn reportages, probeer ik steeds  het soort échte, intieme momenten tussen mensen vast te leggen en het verhaal te vertellen dat zich voor mij afspeelt. Eigenlijk tracht ik vooral een sfeer te scheppen, ook in mijn bewerkingen en mijn uitsnijdingen wijk ik vaak af van de traditionele manier van fotograferen en geef ik de voorkeur aan sfeer, aan het ‘gevoel’.

 
 
 

INVESTERING

 
 
 
Loic&Sophie0608.jpg

Prijzen

REPORTAGES gezin/KOPPEL/…

Alle reportages starten vanaf 285 euro

HUWELIJKSREPORTAGES

Alle huwelijksreportages starten vanaf 1350 euro voor 8u fotografie

bedrijfsREPORTAGES

Stel je vraag via het contactformulier en ik maak je zo snel mogelijk een offerte op maat

*Vraag een offerte aan voor uitgebreidere informatie mbt wat inbegrepen is. Ik mail je zo snel mogelijk een informatiefolder.

 
 
 

wat vonden zij ervan

 
 
 
IMG_8368.jpg

Reviews

Als je dan klaar bent met een reportage waar je je hart en ziel hebt ingestoken, dan wacht je vol spanning op een berichtje van je klanten. Het is zo héérlijk als je

dan een berichtje krijgt waarin ze vertellen hoe blij ze zijn met je werk. Een supergevoel!

 

“We hebben net de preview gezien en er ongelooflijk van genoten! Zo mooi!
Met je rust en geduld, waren we snel op ons gemak! Geweldig om te zien dat de kindjes helemaal zichzelf waren! Dat je die spontaniteit zo kan vastleggen ... fantastisch! Een heel leuk idee om samen het granenveld in te gaan! Eigenlijk ben ik dat grijze weertje nu heel dankbaar! Alle kleurtjes komen prachtig uit! Deze foto’s gaan we voor altijd koesteren! Het is het mooiste wat we konden krijgen! Ik ben erg blij dat jij erbij was! Dankjewel!”

(Heidi en Bert)

“Helemaal stil geworden van de slideshow! (En geloof mij, dat gebeurt niet zo vaak!)Supermooi gedaan! Zalige foto’s! Wij vonden het ook een toffe shoot. Fijn om in onze eigen omgeving te doen en niet in een of andere kille studio! Dank je!”

(Elise en Pieter)

“Zoooo mooie foto’s! Zoveel oog voor detail!! Zijn zeeer gelukkig met het resultaat! Echt iets wat we wilde, pure naturelle foto’s. We kijken nu al uit naar de fotoshoot met de baby!!'“

(Asha en Roel)